Jenny Pedigo – USA
"Sew Kind of Wonderful"

Jenny laget sin første quilt i 2002, og likte hele prosessen så godt at det var ingen vei tilbake!

Siden det har det blitt mange nydelige quilter. Hun er gift, har 6 barn og bor i Everett, WA. Når hun ikke quilter så liker hun å tilbringe tid med familien sin, gjøre alt mulig innen hjemme dekorasjon, og trene i det lokale treningssenteret.

I 2007 startet hun å tilby frihåndsquilting profesjonelt slik at hun kunne jobbe hjemmefra. Spesielt flink er hun til å finne quiltemotiver som bringer frem det beste i blokkene, uten at quiltingen tar overhånd.

Etter 7 år med å quilte for andre på fulltid, bestemte hun seg for at det var på tide med en forandring. Det var da hun oppdaget «the Modern online Quilting Community». Det ble «kjærlighet ved første blikk», og begynnelsen på egen design. Det Jenny liker best av alt er utfordringen ved å gi arbeidene et litt nytt uttrykk, om det så er i form av selve designet, fargebruken eller quiltingen. Jenny er så heldig at hun også kan dele sin interesse for quilting med sine søsken.

Linjalene “Quick Curve Ruler” og «Quick Curve Ruler Mini» er Jenny sine hjertebarn.

Bakgrunnen for oppfinnelsene var et ønske og behov for å finne en enkel måte å kutte og sy kurver på. Det første mønsteret, «Urban Escape», ble lagt ut for salg i 2011. Siden da har tusenvis av QCR og QCR Mini linjaler og mønstre blitt solgt til quiltere rundt om i verden, som også har lagt sin elsk på den enkle måten linjalene gjør det mulig å sy kurver på. Jenny – eller «Sew Kind of Wonderful» som bedriften heter - har til nå designet over 100 mønstre, noe som inkluderer 3 utgitte bøker. Alle bruker enten «Quick Curve Ruler» eller «QCR Mini Ruler».

Jenny Pedigo Jenny Pedigo

Kurs på Campen

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×