Daisy Aschehoug – USA/Norge

Daisy Aschehoug er født og oppvokst i USA, men bor for tiden på Nesodden. Hun har en mastergrad i «Environmental Studies» fra Universitetet i Montana og har tidligere jobbet flere år med å hjelpe offentlig etater med hvordan de best kan forvalte sine naturresurser.

Selv om hun vokste opp med symaskiner og stoffer så var det ikke før i 30-årene at hun spurte sin mor om å lære å sy. Quiltingen gjorde det mulig for henne å kombinere sin nyfunnet kjærlighet for søm med alle kunststudiene hun hadde tatt opp gjennom årene. Leking med stoffvalg og konstruksjon av tradisjonelle og moderne quiltemønster ble til mer enn en hobby.

Daisy har quiltet siden 2010 og designet quiltemønster utgitt i blader fra 2016. Hennes arbeider heller mot det moderne og inkluderer ofte kurver/buer. Hun liker å designe og lage bruksquilter. Hun er også et medlem av «the Modern Quilt Guild» og «the Studio Art Quilt Associates».

Nå for tiden jobber Daisy fulltid med å designe, lage og kurse i quilting. Hun er spesielt interessert i å utforske hvordan ressurser og teknikker brukt kan reflektere den virkelige verden med spesiell fokus på miljøet.

Modern quilts modern quilts

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×