Travel and Sew bag / Anni Downs

Søndag 25. aug

Ferdig størrelse: 9 ¾ tommer x 13 tommer uten håndtak (ca. 25 x 33 cm uten håndtak).

Hvis du er som Anni så liker du å ha med deg sytøy overalt. Denne bagen er kjempepraktisk til alt du trenger å ha med deg til en hyggelig håndsømsdag hvor nå det måtte være!

«The Travel & Sew Bag» (eller Reise- og sybagen som vi kan kalle den på norsk) er laget spesielt til å huse slike verktøy som en liten kuttematte, skjærekniv, blyanter/penner samt annet ting og tang man trenger.

Bagen har to sider. Den ene siden har et større applikasjonsbilde som lomme. På den andre siden kan du sy mange små separate design eller du kan samle noen få av dem til et eget bilde. De mange separate små-designene kan også brukes i separate prosjekter. Disse designene er laget ved å bruke stitchery/broderi og ull applikasjon.

Du kan velge å lage dine egne håndtak eller du kan bruke kjøpte.

På dette kurset vil vi fokusere på å jobbe med smådesignene og/eller bildet på lommen. I tillegg vil vi (så langt tiden tillater) forberede de resterende komponentene til bagen slik at det meste er klart for sammensying. Steg-for-steg demonstrasjonsmodeller vil vise deltagerne hvordan bagen kommer sammen.

Kurset er for alle.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×