Kreativ håndsøm – lek med papp / Rie Norum

Fredag 23. aug

Skap nye blokker med papirmaler – Skjenk deg en dose fantasi og bli med på leken!

Å skape nye former og utrykk er noe av det morsomste jeg vet! Jeg liker å sitte og pusle med papirmaler og se hvordan jeg kan kombinere de på nye måter. Av og til så går det ikke helt i hop med de papirmalene jeg har tilgjengelig og da tegner jeg mine egne! Her er det mange muligheter!

På kurset viser jeg noe av det jeg har lagd som resultat av slike puslerier og vi tar for oss noen av blokkene og går gjennom hvordan de kan syes. Hvis du ønsker så hjelper jeg deg med å sette sammen spennende stoffkombinasjoner som gir arbeidet ditt særpreg.

Målet med kurset er at du skal lære å bli litt mer selvgående, få evne til å plukke inspirasjon fra flere steder og sette det sammen til ditt eget uten en eksakt oppskrift. Håndsøm over papir åpner opp for mange nye former og uttrykk samtidig som det gir et veldig nøyaktig resultat. Jeg deler villig av mine smarte tips og håpet er at du blir inspirert til å finne frem nål og tråd og uredd gå på oppdagelsesferd og skape helt nye blokker. Eller du kan plukke elementer fra mine tepper og sette det sammen til ditt eget unike uttrykk. Jeg hjelper til med stoffsammensetninger, layout på teppet, beregning av stoffmengder og syveiledning for de som trenger det.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×